AliEgem Hindistan cevizi yagı kullananlar vardı sson durum ney ne kadar zayıfladınız canlar😉 bende kullanmak istiyorum 5 ay oldu hala şişkoyum😄
AliEgem Aysennuromer bende bir ara grupta yazmıslardı okumustum tam bilmiyorum bilenler bilgilendirirse iyi olur
Lidya Ben kullanmadım ama ablamın diyetisyeni filtre kahveye karıştırmasını söylemişti. Emzirenlerin kullanmasında sakınca var mı bilmiyorum Onun ki doğum sonrası değildi.
AliEgem Lidya bursa emziren anneler konusmustu canm bnde denemek istiyorum ama tekrar bi sorayım dedim
Cemilev Lidya yok cnm tam tersi bebegin beyin gelişimi icin cok faydalı ayrıca sütun kalitesini arttırır
Cemilev AliEgem sabahları iki cay kaşığı hindistancevizi yağı üzerine bolca su içiyorum gün içinde çikolata hamurişi yemiyorum makarna pilav ekmek yiyorum bu kadar cnm ama ben cok su içiyorum cnm
Cemilev Betus_93 sabahları iki cay kaşığı hindistancevizi yağı üzerine bolca su içiyorum gün içinde çikolata hamurişi yemiyorum makarna pilav ekmek yiyorum bu kadar cnm ama ben cok su içiyorum 13 martta başlamıştım
ilkmutluluk17 Cemilev benim midem bulanıyor içemiyorum ya ne yapmam lazım yulaflı diyet bisküvi arasına koyup mu yesem ne 😂