Ayazinannesi10 Heryer karınca çekmeceler dolaplar şeker e bile girmişler tebeşir çektim ise yarıyor ama yine geliyolar kesin çözüm önerisi olan var mı
neslihan-87 Ayazinannesi10 İçim el vermeyerek çok üzülerek karınca ilacı döktüm tek çözüm o oldu.Bildiğim herşeyi denedim ama yok başka türlü engel olamadım
neslihan-87 Ayazinannesi10 Toz döktüm benim balkon kapısının oralardan geliyordu oraya döktüm çıktıkları yeri tahmini bilirsiniz.Yemek yaptım bir sorun olmadı
neslihan-87 Ayazinannesi10 Benim mutfağım amerikan mutfak çok yaklaşmadığı sürece sıkıntı olmaz.Ben döktüm evden çıkmadım.Zaten pencere kapı açık hava giriyor
Birmuallime Ayazinannesi10 karınca derdini o kadar çok çektim ki 🤦 tarçın sarımsak kırmızı biber daha neler neler hepsini denedim bi süre geldmedi sonra yine tekrar sonra ihlas Felak ve nas surelerini bir kağıda yazıp mutfağıma koydum artık karıncalar yok çok şükür bu sene hiç gelmediler
Mirac_bbk Ayazinannesi10 geldikleri yeri bulup 5 gün hergün tazeleyerek tarçın döktüm tamamen gittiler
AselKubra24 Ayazinannesi10 benimde mutfağımda karınca sürüsü vardı resmen hem tezgah üstü hem yerler boş yer yoktu artık limon dilimledim geldikleri yere ve tezgaha birkaç yere koydum baya baya azaldılar yok gibi oldu artık
Eymenduygy Ayazinannesi10 ben ilaçlaması çağırdım evi komple ilaçlattım. Sonrası temiz. Benim her yere sarmışlardı. Yüksek giriş evim birde her sene oluyordu ama bu sene ayrı bi fazlalık vardı, oğlum sürekli yerlerde falan. İlaçlatmak kesin çözüm. 🙂