Atlasveannesi Öncelikle şunu söyliyim en yakın zamanda doktora götürücem ama acaba normal mi diye sormak istiyorum. Oğlum 6 buçuk aylık, bir ayağını yere basıyor ama öbürünü basmıyor. Acaba bi sorun mu var 😔😔
Sumbul1 Atlasveannesi Normal mi değil mi bilmiyorum ama oturtup ölçmeyi denesen belki anlarsın canım bu arada kalça çıkıklığı testi yaptırdın mı?
Pinkbery Atlasveannesi ultrasonda kalca cıkıgı yoktur ama normalde bacak kısa olabilir oyuZden elle kendiniz kontrol edin. Dümdüz uzatın iki bacagı diz kapaklarının hizasına bakın. En uc topuk kısımlarına bakın . Bacak bogumlarına bakın anlarsınız fark varsa
Ugggg Atlasveannesi doğum yaptımız hastanede parmakları tamamı esitmi bacak falan herşeye bakıyorlar böyle bişey demişler miydi sana
Ugggg Atlasveannesi kalça ultrasonu çektirmiş olman lazım ondada bişey cikmadiysa göz yanılması olabilir
Atlasveannesi Ugggg yok canım çekilmedi öyle birşey ben yurt dışındayım doktor elle muayene etti sadece, ultrasound istiyim ben
Ugggg Atlasveannesi hım ozaman bı bakılmalı burda 45 gün sonra randevu verip çekiyorlar ama sen gene kötü düşünme kontrol ederler kalça cikikligi varsa onuda tedavi ediyorlar ama tabi ins yoktur sana öyle gelmiştir geçmiş olsun