Cihan ecemeric 180 su koyuyorum 6 kaşık mama koyuyorum ama ben yurtdışındayım burda mamalar farklı galiba
Yamanikomm ecemeric 3 ayda 6400 du suan 3 ay 20 gunluk 10 gun sonra kontrolumuz ben evde sole bi tarttim normal tartiyala ortlama 7 olurr heralde
ecemeric Gigyyy bebisiniz kaç kg acaba? Benim bebeğim 2 ay 24 günlük 6.100 kilo ben 90 CC veriyorum 2 saatte bir. Ama ağlıyor biberondaki mama bitince. Acaba yetmiyor mu diye endişe ettigim için yazayım dedim.
Gigyyy ecemeric 6 kg bizim bebiş 3.ayina yeni girdi ,bence azar azar yükseltin birden değil de 100-110 diye çıkın doymuyor olabilir ,deneyin bakalım susacak mi
tazebirannee Yetmiyor olabilir bir 30cc daha yapıp deneyin benim bebeğimde de aynı durum olmuştu kilo alamadı o yüzden doktor arttırmamı söylemişti ama gene de kendi doktorunuza sormanızda fayda var.☺️
Merve-34 Benimki de 90 içiyor 4 aylık olacağız hala 90 içiyor anlamadım gitti artırsam da bir 10 cc daha içip bırakıyor
Rella pozmen Bende sağarak veriyorum sağım yaptigimda da 40-50civari çıkıyor dr çok az olduğunu söyledi kesinlikle fazlasını almiyor