Mommy08 Kizlar 17 gunluk kizim var gaz sancisiyla basimiz dertte sap simplex damla verdi doktor kullananlar yazabilir mi gunde kac kez ne kadar veriyosunuz ? Ben bi cay kasigi veriyorum ama az sanirim . Siz nasil kullaniyorsunuz ?
handed Mommy08 merhabalar ben de gaz sikayetiyle gittigimde doktor verdi gunde 3kez 5 damla olarak verdi ama ben gazı oldukca veriyorum sadece mesela uc gundur aksamları gazı oluyor aksam 5damla cay kasıgı ile veriyorum
Betullnaz Mommy08 günde 3 defa 5 damla veriyorsun canım ama doktor bana ilk başta bir gün 3 er damla ver dedi ikinci gün 4 er damla ver dedi sonra 5er ver dedi yavaş yavaş çoğalt dedi sonra hep 5 damla ver dedi
Tuba Mommy08 günde 15 damla emzirmeden önce veriyorsun. ben hep 5er damla sabah öglen aksam veriyorum
elffaltn Mommy08 gunde 3kez yani 8 saat arayla 8 damla olarak verdi bizim doktorumuz dogumdan beri kullaniyorum 1 ayligiz
Fidan66 Canım ben mamada veriyorum mamasına katıyorum sabah öğlen 5damla katıyorum gece 8damla rahat uyusun diye
Banum Mommy08 gunde 1 kere, hemen hemen ayni saatlerde, 10 damla seklinde kullanmistik. Sabir diliyorum size elbet bu gaz durumlari cok yakin zamanda gececek. Sakin ve sabirli olmak lazim.