Yaseminnykn 2 buçuk aylık oğlum var gögğslerim gün içinde sertleşmiyo acaba doyuyomu ekstradan mama vermelimiyim
denizzzz95 Yaseminnykn bizde 57 günlüğüz benimde göğüslerim 10 gündür yumuşak doymuyor sanıyordum kilo alımı çok iyiymiş.Memeleriniz terbiye oluyor diyor tecrübeli anneler😇çişli bez sayısından anlayabiliyormuşuz doyduğunu😇
Juliet2021 Yaseminnykn yumuşak olmadı süt olmaması anlamına gelmiyor çişli bez sayısına dikkat et. Havalar sıcak sık sık emzirmeye çalış
Asilbebeginannesi Benimde oğlum tam 2 aylık. Kaç gündür kendimi yiyip bitiriyorum. Bazen oluyor emmek istemiyor bazen oluyor sürekli emmek istiyor öyle olunca sütüm doyurmuyor mu acaba diye çok aklıma takılıyor
denizzzz95 Yaseminnykn kilo alımı iyyse çişli bez sayısı az değilse yetiyordur.Bende iki gündür ağlıyordum sütüm az diye ama bez sayısı gayet iyi bide rezeneli kimyonlu çay yapıyorum bol karpuz yiyorum dün bayağa arttı 🙏
Seyyid_Ali_2021 denizzzz95 Rezeneli kimyonlu çayı nasıl yapıyorsunuz kimyon aktardan mı aldınız tarif verirseniz sevinirim 🤲🏻
denizzzz95 Seyyid_Ali_2021 evet 🙏büyük bi kupaya 1 tatlı kaşığı rezene 1çay kaşığı kimyon 5 dk demleyip süzüp içiyorum
denizzzz95 Ayse_giden Evet yapıyor 🙏ama fazla içmeyin sakın rezenin fazla tüketimi sütü azaltıyor Ben sütüm azaldıkça içiyorum haftada 3 gün falan