Busramelis Kızlar salgın mı var eşim dün geceden beri sürekli kusuyor bacakları ağrıyor karnı ağrıyor ishali de var ateşide var test yaptırdık ama daha sonuçlar çıkmadı duyanlar sudan olur diyor. Var mı sizin çevrenizdede böyle olan birileri?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Busramelis Evet var milyon tane post açıldı zaten. Aciller doluymuş. Sulardan kaynaklı deniyor ancak çeşme suyu içmesende banyo yapıyosun,yediğini içtiğini yıkıyorsun. Nasıl geçecek bilmiyorum çok kötü bir hastalıkmış sizde dikkat edin kendinize🙏🏻 geçmiş olsun
tosbikannesiii Busramelis malesef bende öyle oldum 2 gün geçti sonra yigenim oldu salgın var hastaneler hep bu şekilde dün kuzenim de bu şekilde oldu
Busramelis AyPerisiVeGokPrensininAnnesi teşekkür ederim canım gerçekten bü ülkede yaşamak kabusa döndü artık içtiğimiz sulara bile göz diktiler artık herşeyden korkar duruma geldik
Busramelis tosbikannesiii sizede çok geçmiş olsun kuzum inşallah covid olmasında öyle olsun ya korkuyorum
laliko35 Busramelis benim ailem manisa alaşehir de yaşıyor ne kadar doğru bilmiyoruz ama mesela suya zehir atıldı bile dediler düşünün allah sonumuzu hayır etsin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Busramelis Su borularının komple degişmesi gerek. İğrenç haldeymiş. Doğal olarak sürekli hastalık üretmesi kimse dokunmasa bile bana normal geliyor🤦🏻♀️
tosbikannesiii Busramelis covid gibi değil salgın var hastaneler kırılıyor sulardan olduğu öyle belli ki
Busramelis laliko35 evet herkes öyle diyor canımıza kastları var ALLAH’A havale ediyorum artık canımızın bir değeri kalmadı