1ana1bebe Bebek bezi tavsiye edersiniz ya sleepynin iç lastik kısımları pişik yaptı soyuluyor, baby turco ? Baby ne ?
1ana1bebe Molfix gece sızdırma yapıyormu 12 saat durunca AlyaArya AlyaArya Bursa1628 Momssss balyanakannesi2 alinaannee Pamuk_seker Tugces Betul1 biregesevdasi Kbrasg
1ana1bebe Momssss AmazonMom izmir35 Nesrincente Elifnisaaaa balyanakannesi2 Pamuk_seker cikolatali_waffle ant331 Mylittlesailor Ozlemay Ozlemay Betul1 Fatma_52 Akinezgi Baby turco gece sızma yapiyormu çok kararsızım yq DaisyMom
Nesrincente 1ana1bebe baby turco molfix sleepy faln hep sızdırdı ama baby turco hıc sızdırmıyor hıc yasamadım o sorunu pişik te olmadı
ggmom 1ana1bebe goon markasını çok övüyorlar trendyolda fiyatları da uygundu deneyeceğim ben de bezi bitince
balyanakannesi2 1ana1bebe şuan molfix deniyoruz memnun kaldım. Baby turco yu da öneren çok onu da denicem
Pamuk_seker 1ana1bebe baby turco çok güzel molfixte guzel suan önlem kullanıyorum oda güzel 😅tum bebek bezi markalarini denedim hepsini begendim acikcasi
Pamuk_seker Merve-34 aynen ya deneye deneye suan önlemden cok memnunum sadece geceleri bezleniyor ama yinede doldursa bile sizma tasma pisik yapmadi
DenizEfeMom 1ana1bebe Baby turco ve sleepy lastik izi yaptı fena halde tavsiye üzerine minies aldım iz yapmıyor pişik taşma da yapmadı paket bitti taşınıyorum migrosa gidemedim idareten bim yakındi eve aldım bimin bezide güzelmiş beğendim onuda