Figen_2017 Kızlar bebeğimin burnu tıkalı Kids xlear diye burun damlası kullanıyorum açılmadı bir türlü hışır hışır burnunun içi rahat nefes alamıyor o yüzden çok fazlada ememiyor 4.5 aylığız burun aspiratörü kullanan varmı tavsiye eder misiniz faydası olur mu
irva Figen_2017 Serum fizyolojikle temizle ardından aspiratörle çek canım.Yatarkende yakasına ya da yatak kenarına 2 damla cold mix damlat.
Bursa1628 Figen_2017 bizde 5 ay 14 günlüğüz 2 gündür tıkalı burnu doktoruma yazdım Rhinfant burun spreyi , Spazmopanalgin fitil kullanalım sabah akşam. Rahatlatır ağrı ve huzursuzluğunu alır bu şekilde yazmış eşime aldıracağım bugün
Berra60 Figen_2017 buhar canim tek care bn o sekilde rahatlatyorum . tuz ve naneyi kaynatip kapatinxa vikis ekliyorum odanb kapisini pnceresinu kapatip o buhardan almasnni sagliyorum bebegimn iki uc kere yapinca bi sicak dus aldrym oh mis dikkat et bebegi yakma ama yaoarsan
Melin16 Figen_2017 biz 18 gü lüğüz basladık aspiratör kullanmaya tıkandığı İcin hısırtı vardı hep nefes alırken emerken. Fizyolojik serum damlatıyorux 1dk sonra cekiyorum aspiratörle cok güzel açılıyor burnu.
Bursa1628 Figen_2017 benim bebeğim aşırı ağlıyor 2 gündür rahatlatması açısından muhtemelen ağrısı var çocuğun