Oykuaygun Puset minderi almak istiyorum şöyle yumuş yumuş olandan. Nereden alabilirim?. Birdee puset örtüsü lazım oluyor mu?
balyanakannesi2 Oykuaygun bi doktorun paylaşımında okumuştum. Pusetlere, oto koltuklarına örtü,minder vb şeyler koymayın diye. Çünkü o kumaşlar özel olarak üretilirmiş. Allah korusun bir yangın esnasında yanmasın diye. Onu okuyunca bende almamıştım.
Woody Oykuaygun puset minderi kullanılmamalı. Zaten bebeklerin sert zeminde yatması gerekiyor. Ooo koltugu olarak kullanıyorsanız da kazada fırlama riski yaratıyor
Oykuaygun Berenkooommm güneşe falan çıkınca örtü örüyorum üzerine aslında yani çok kullanışlı değil mi?
Oykuaygun Berenkooommm https://www.hizliresim.com/lapzgin Bu şekilde yatıyor rahat edemiyor gibi geliyor bana Nicunurse 0znur
Nicunurse Puset minderi kullanışlı ben 4.5 aydır kullanıyorum örtüyüde aldım ama 1 kere bile kullanmadım genelde Müslin örtüyorum tavsiye ederim hava sıcak zaten örtü kalın geliyor
0znur Oykuaygun bizimki de öyle uyuyor, bence rahat. Sadece altindaki bez yakıyor olabilir. Altina muslin koymayi düşünüyorum o yüzden
Berenkooommm Oykuaygun rahat eder canım koyma hiçbişey anne karnındada öyle durdukları için o pozisyona uygun yapılmış pusetler
Oykuaygun balyanakannesi2 böyle rahat edemiyor gibi geliyor bana o yüzden istedim aslında birde portbebedeki minderi sert