Bayancokbilmiss 6 bucuk aylık kızım hiç bişeye ağzını açmıyor kitliyor çocuklarınızın sevdiği çorbalar var mı yada herhangi bi mama muhallebi tarif verir misiniz
Prenssmusta Bayancokbilmiss nefis yemek tariflerini uygulamasını indirin,orada tarifler kısmında bebekler için çorba ,kahvaltı,püre fln bir çok tarif var,bende oradan öğrenip farklı çeşitler yapıyorum hep😊
zehrabetul-02 Minik bir parça soyulmuş havuç bir çay kaşığı kadar kırık pirinç haşla içine iki tatlı kaşığı zeytinyağı koy. İyice haşlandıktan sonra blendera vur. Aynı tarifi kabak için de uygula. Zaten şuan pek bişey yiyemiyor . Benim kızım bunları seviyor tarhanayı içmiyor hiç
zehrabetul-02 Bayancokbilmiss minicik yaşta ağızlarını kitlemeyi nerden öğreniyorlar benimki de yapıyordu ama bi yerde okudum şarkılar eşliğinde oyunlar yaparak alıştırdım
AdemCicekAli 8,5 aydan yazıyorum 6,5 aylıkken oğlum da öyleydi .şimdi yemek görünce çıldırıyor saldırıyor , ağzını açıp yiyor wlizden alıyor 😁 yani endise etmeyin 🌼 Cennet çorbası , şehriye, yayla , tavuk çorbası . Kabak yemeği , yoğurt , haşlanmış tavuk ..