Kader_oyku19 Kizlar emzirme parasını sigortalı anneler mi aliyo yoksa sigortasizlarda aliyo mu nerden nasil aniliyo ziraat bankasina gttim onlar vermiyomus pttye git dedi pttde hemen verirlermi belge falan vs adima yatmis midir yoksa
Babe Kader_oyku19 eşinize soyleyin sizin ve bebeginizin kimligiyle yasadiginiz sehirdeki aile ve sosyal politikalal il mudurlugune gitsin basvurudan 1 ay sonra sizin adiniza ptt ye yatacak.ben esimin isyerinde sigortaliyim ayrica rapor parasi da aldim.ama sigortali degilseniz de emzirme parasi aliyorsunuz
Suluusepken Kader_oyku19 Doğum parası için aile ve sosyal politikalar gişesine başvuru yapıyorsunuz PTT ye yatıyor ama süt parası sigortalı iseniz size değilseniz eşiniz sigortalı ise ona yatıyor bir kereye mahsus 149 Lira.
Minikprensannesi Kader_oyku19 bebekden önce geriye donuk 120 gun sıgortan varsa alabılırsın ben almıştım
Adasibel Ben alamadım çünkü isteğe bağlı sigortam var. Sgk veremiyoruz dedi. Ya hiç sigortam olmucakmış, sadece eşim sigortalı olcakmış yada çalışan olarak görüncekmişim. Babam ödüyo sigortamı