zarifhanim İyi geceler, bebeğim 4 ay 17 günlük, idrar yaparken ağlıyordu acile geldik şimdi, sistit dediler. Doktor Klamoks ve minagen şurup yazmış. Klamoks kullanan var mı acaba, daha çok küçük olduğu için endişe ettim, bilgi verir misiniz?
BademsMam zarifhanim ben kullanmıştım antibiyotik enfeksiyondan ayını hatırlamıyorum ama küçüktü. Aklınızda kaldıysa bir çocuk doktoruna sorun isterseniz
sherlock_mom zarifhanim yarın çocuk doktoruna tekrar götürün isterseniz bana acil doktorları ve sağlık ocağı doktorları pek güvenilir gelmiyor
zarifhanim sherlock_mom bende öyle düşünüyorum, çocuk doktoruna sorup öyle kullanalım sakıncası yoksa
Bebegimm1 zarifhanim klamoks antibiyotik di galiba yanlis hatirlamiyorsam doktor benm bebegime yazmisti 2 doktora sordum kullanmazsan gecmez demisti en dusuk dozunu yaziyorum hatta demisti 4aylıkti bebegim o zmanlar. 1hafta kullandim daha fazla kullanilmiyordu galiba ama siz cocuk doktoruna sonuclari gosterip ondan da onay alıp baslayın derim
zarifhanim Bebegimm1 Çocuk doktoruna gösterecek eşim dediğiniz gibi soralım kimisi kullanılıyor demiş kimisi zararını görmüş, pek emin olamadım. Sorup öyle kullanalım
Elifiremeksi zarifhanim bence cok agir bir antibiyotik benim 2 yasindaki kizim bu ilac yuzunden 1 gunde 3 kez havale gecirdi :(
zarifhanim Elifiremeksi yaa Allahım acil şifalar versin umarım iyidir bebeğiniz. Bilemedim ki, acil doktoru dediği için içim rahat değil
SevgiLina_ zarifhanim klamoks cok sık kullanıliyo bebegim 3 aylikti klamoks kullandiginda hatta bide klamer kullandi cok etkilidir. Doktor verdiyse mutlaka kullanin. Gecmjs olsn
Sarekuzu_19 zarifhanim Acildeki doktorlara güvenmiyorum genelde pratisyenler oluyor çünkü nnumarasi varsa kendi takipli olduğunuz doktorunuzu arayın yada yarın bir çocuk doktoruna gidin
zarifhanim Sarekuzu_19 Yarın çocuk doktoruna gösterecek sonuçları eşim, bende güvenemedim açıkcası, ama orda da doktora öyle söyleyemedim.
Maviyesil121212 zarifhanim çocuk doktoruna göstermeden kullanmayın ilaçları ben pek güvenemiyorum uzmanlık dışında yazılan ilaçlara