Cheddar minikturta bezlerinin dolu olduğundan, hıçkırmasından, aktif olarak yutkunmasını takip ederek
Keremikoo minikturta emzirmeniz bittikten sonra bir sure sonra bazen çökelek gibi kusuyor o da sutun faydasininaldigini gosteriyormus. Cisli bez kakali bez sayisi ve aylik kilo alimini takip edebilirsiniz.
minikturta Cheddar şuan nasıl anlarım yaklaşık 1 saattir emiyor uykuya dalar gibi yapıyor geri uyaniyor
Keremikoo minikturta yarim saati gectikten sonra emzirmeyi onermiyorlar. Bebekler 15 dk da gerekli olan sutu aliyorlar. Memeyi emzik olarak belirlemis sanki. Ayirsaniz uyaniyor mu? Emzik kullaniyor musunuz?
Cheddar minikturta yenidoğan sanırım? Yenidoğanken memede durma isteği fizyolojik ihtiyaç yani karnı tok olsada güven için durmak isteyebilir. Birazcık sabır 🙏
minikturta Cheddar evet 17 günlük ama 3 4 gündür beraberiz sütüm gelmiyor sanıyorum böyle olunca şuan mama takviyesi yapıyorum
Cheddar minikturta bezleri boş ise doymaz sık sık emzirin zaten sütünüz şuan çok gelmez ona yetecek kadar az gelir. Zamanla çoğalacak. Sarılık tehlikesi geçtiyse sütünüze güvenin bol bol emsin sizi. Bol su ve hoşaf için 🙏 sağlıkla büyüsün evladınız
minikturta Cheddar daha yeni Kakasini bile yaptı ama yok sancısı çok fazla var sanırım beni istiyor ondan böyle yapıyor diye düşünüyorum, sarılık geçirdi mi bilmiyorum 12 gün yoğun bakımda yattı bebişim bikac gündür beraberiz sadece