Pirayederen Instagrama kısıtlama geldi biliyorsunuzdur belki Sanki sadece aktif hesaplar kısıtlanmış , size de geldi mi bu kısıtlama ?
Zeyno111 Pirayederen Kardeşim yapmadı ama oda kısıtlanmış o yüzden kafam karıştı ben bir kaç kere yapmıştım genel sanırım yanlış yayılmalar ya da bu duyurular sebebiyle 🤷🏻♀️
[silindi] Pirayederen geldi hiç paylaşımım takipçim vs. Yok bi kuaförün sayfasına bakıyordum kısıtladı.
uyumayankoala Pirayederen Tipik kaos sonrası yapılan şeyler, gerçekleri millete göstermemek için hep aynı entrikalar 😪
HonKiPonKiDoNiNo Spam yedim bende.. Surekli ayni uyari yazisi cikip duruyor! Her daim doğru yoldayim 💪
Pirayederen Zeyno111 Ben kişisel hesabımdan hiç paylaşım yapmıyorum , orası normal ama aktif kullandığım blog hesabım kısıtlı ..
Pirayederen Mutluanne Benim kişisel hesabım normal ama diğer hesabım da sorun var. iPhone kullanıcısıyım . Bilemedim neler oluyor 😳
[silindi] Mamaqueen peki. Tiktokda youtubeda instgram da ki z kuşağıniz mi kurtaracak sizi ah pardon unutmusum çok haklısınız 😅
Mamaqueen [silindi] evet o z kusagi varya hepimizden cok daha akilli tum gercekleri gorerek gümbür gümbür geliyor🤟🏻🤟🏻🤟🏻
Pirayederen [silindi] Senin gevrek gevrek Gülen vekilin mi kurtaracak ? Ya da çay fırlatan başkanın ???