JackDaniels Arkadaşlar iyi akşamlar bir süredir Instagram’a giriyorum fakat ne hikaye yükleniyor ne anasayfa yenileniyor. Sizinde öyle mi? Whatsapp’ten Instagram’ın kısıtlandığına dair bir mesaj aldım. Doğru mu?
Sarikuzumalp JackDaniels Şimdi bi sayfa da okudum bir çok kişi de aynı hatayı veriyormuş. Kısıtlama gelmiş çoğu hesaplara 🤦♀️
PortakalliKahve JackDaniels kısıtlama gelmiş, benim hesabımada öyle. Anladığım kadarıyla bir çok hesaba
Barlasb10 Eşimin ve oğlumuz için açtığımız hesap açık bende eşimden ve oğlumdan giriyorum kısıtlı kendimden giriyorum sorun yok dünya genelinde sanırım sorun güncelleme vs diye bişeyler okudum bu olaylarla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Zeyno111 JackDaniels Banada gelmiş genel mi yoksa seçtiler mi anlamadım yangınla ilgili bir şey paylaşmış mıydınız ben paylaşmıştım ondan şüpheliyim
JackDaniels Zeyno111 Başından beri paylaşıyordum canım😕 Story yardım kampanyalarını sürekli paylaşıyorum
sevcan JackDaniels bgn paylasım yaptm yangın ve öldurulen azra ıcın ondan sonra oldu.paylasım yapmayalım dıe kısıtladılar yanı en azından beni
Sarikuzumalp JackDaniels Sanırım bu yangından ötürü paylaşım yapanların hesabını kısıtlıyorlar herkes şuan öyle yazmış
Zeyno111 JackDaniels Kardeşim paylaşmadı ona da gelmiş genel olabilir gibi canım neden yaptılar anlam veremiyorum tek haber aldığımız yerdi 🤷🏻♀️
JackDaniels Zeyno111 Ah zaten içim yanıyor. Valla çocuğum olmasa 5 dk durmaz giderdim oraya. Elimden sadece yardım toplamak ve oraya göndermek geliyor🙁
Glysrcn JackDaniels Hesabınıx büyük bi hesap mı ? Benim ana sayfama genelde hep fenomenlerin kısıtlanması düştü . Ben de paylaşım yapmıştım kendimde sorun yok