Burrcin Hanımlar 5 aylık olucaz da yardımlarınıza ihtiyacım var. ne ile başlamam gerek ? ne kadar vermem gerek ? öğünler nasıl olmalı? emziren anneyim nasıl ilerlemeliyim ? bu konular hakkında yardımcı olurmusunuz nasıl beslemem lazım anne sütü alıyorken
ecemm-6161 Burrcin canım ek gıda da önce yogurt ile başla alerjisi yoksa süt ürünlerine sonra sebze sonda meyve ile başla hepsini 3 gün kuralına göre vermen gerek alerjik reaksiyon var mı ona bak hepsini sırayla dene😊 ömce süt sonra ek gıda ver 1 saat arayla 😊
1prens1prensess Burrcin ben kendim yaptığım yoğurdu vermeye başladım dün 3-4 kaşık verdim şuanlık başkada bişey gelmiyor aklıma henüz hala erken buluyorum 6.ayında pürelere başlayacağım veya 5.5 aylk gibi
Burrcin ecemm-6161 şimdi diyelim yoğurtla başladım gün içerisinde nasıl vermem gerek sabah uyandı anne sütü alldı mesela ara öğün olarak mı vereyim onu ve ne kadar çay kaşığıyla mı
Burrcin 1prens1prensess anladım canım ama bende heycanlanıyorum ek gıda için 6 ayı bekleyemedim en azından ufak ufak tatsın istiyorum
ecemm-6161 Burrcin günde 1 kere vereceksin ilk tadımla başla canım günün her hangi bi saatinde verebilirsin ben 1 tatlı kaşığı vermiştim ebe hanım öyle demişti 😊 ilk gün
1prens1prensess Burrcin doğrudur😂bende oğlumda çok heycanlanmıştım ama kızım kolikti geçince 4.ayında kilo alımı yavaşladı ebe başla dedi ama gene bi gaz kaoslarıyla uğraşacak gücüm kalmadı cesaret edemedm bu yüzden