Bhr52ipek Anneler bugün ateşimiz cıktı evde sirkeli su filan koyduk ama morarmaya basladi doktora götürdük kan tahlili istedi enfeksiyon yaz gribi bide diş çıkarıyo dedi başına gelen varmı ne yapmam gerekiyo yardımcı olun
Cheddar Bhr52ipek verilen antibiyotiği düzenli kullanmalısınız. 3-4güne toparlar inşallah. Geçmiş olsun. Bir de ateş düşürürken ayaklarına limon sürebilirsiniz. Eklemlerine ılık kompres ama kesinlikle sirke kullanmayın. Ateşi ani düşürüp tekrar birden yükselmesine sebep oluyor
Gulsahhhh Bhr52ipek benim bebeğimde aynıydı malesef sirke kullanmayın benim oğlum 1 yaşında bide köydeydik hastane de çok uzak en az 40 dk leğene çok az su koyup oynattım başına normal nemli bez aynı şekilde koltuk altlarına 1 saat içinde düştü ilaçları düzenli kullanıp serin tutarsanız 2 3 güne toparlar bide ağlatmayın ağlayınca da ateşi çıkıyor
Bhr52ipek 7 Gulsahhhh yapiyom ama.ara ara yine ateş geliyo ilaçları ihmal etmiyorum ama dr antibiyotik vermedi sadece dolven surup bide umca diye damla verdi
Gulsahhhh Bhr52ipek doğrudur 3 gün sürdü bizim ki malesef o kadar uzun olunca bende hastaneye götürmüştüm bogazların da şişlik vardı ilaç ve sprey vermişlerdi o şekilde geçti 3 gün ve daha fazla sürerse mutlaka yine gidin hastaneye ateşi ara ara tekrar çıkması normal