AselinAnnesiiiiii Merhaba bebeğim 3 ay 20 günlük iki gündür ateşli midesini üşütmüş halsiz olduğu için bugün emmek istemiyor meme reddi yaşıyorum göğsümü sağıp biberonla verdim ne yapabilirim memeyi alması için 🥺
Teemo07 AselinAnnesiiiiii ayy bizimki de üşütmüş. Memeyi tutturamadım. Karın ağrısından sanırım Yeşil kaka yaptı zaten sonra rahatladı. Bende sağdım içirdim. Ama gece uykuda emer diye düşünüyorum. Zaten meme mama ilerliyoruz. Bakalım zorlamyacağım.yoksa kıyamet kopuyor evde. İyice uzaklaşır diye de korkuyorum. 3 ay 26 günlük henüz
Papatyass AselinAnnesiiiiii denemekten vazgeçmeyin.yani almıyor diyip bırakmayın mutlaka geri dönecektir. Bende o zamanlarda yaşadım atak dönemiydi 1 ay sürdü saatlerce aç kaldığı oldu ama sonra reddetmedi artık tuttu tekrar😪
03alparslan04 AselinAnnesiiiiii aynen bizde 4 aylık olduk geçen hafta ishaldik çok su içirdim sonra birde habire emzirmeye zorladım ağlasada zırlasada yaptırmamız gerekiyormuş ya da sağıp verdim çok nadiren sizede nacizane fikrim hani başıma geldiği için söyledim Allah kolaylık versin inşallah
qwrt1245 AselinAnnesiiiiii biberonla vermeyin daha çok bırakır memeyi. Sizin bebeğiniz red yapmıyor sadece hastslk nedeniyle iştahsızlığı var emzirmeyi deneyin emmiyorsa üstelemeyin acıkırsa da sagdıgınız göğsünüzü biberon dışında bir şeyle verin. Red yok şimdilik ama biberon verirseniz onun rahatlığına alışır memeyi o zaman bırakır
Beybikolarr AselinAnnesiiiiii tam bir buçuk aydır bağıra çağıra meme emzirmeye mama yedirmeye çalışıyorum tez zamanda son bulması eskiye dönmek ümidiyle 🥺🥺
Teemo07 AselinAnnesiiiiii dün gece emmedi. 🤦🏻♀️ İlk defa gece mama hazırladım. Cok agladı 😔 umarım geçicidir.
KaganinAnnesi26 AselinAnnesiiiiii bence enjektörle yada çay kaşığıyla vermeyi deneyin umarım yakın zaman düzelir geçmiş olsun 🙏🏻