Arifeeee Yatak odasında yatıyordum oda çok sıcak uyunmuyor. O sıcakta sadece zibinla yatıriyordum. Sorun yoktu. Klimalı odaya geçtik yatmak için. Bende zıbın üzerine uzun alt üst giydiriyorum. Kalın gelmiş olabilir mi ya karın bolgesinde isilik çıkmaya başlamıs. Klima altında nasıl giydirecegimi şaştım
Elinaz Arifeeee odanıza derece alın 26-27 dereceler ve üstü zıbınla tutun altına indiğinde ince tulum giydirmenizi öneririm
Yeniaanne Arifeeee klimada sadece kolsuz ya da yarım kollu çıt çıtlı badi ile duruyor erkekse hele hiç gelmezler sıcağa
Arifeeee Elinaz derece var zaten ama klima açık olduğu için uzun giydiriyordum. Bütün gün zibinla duruyor. Gündüz takibini yapıyorum ama gece uykudayken yapamıyorum diye uzun giydiriyorum
gokmer Biz 24 saat klimada olmamıza rağmen sırtı ve beli, boynu hafif isilik oldu. Gülsuyu kullan dedi doktorumuz. Bugün başladım. Birde fucicord ve fito kremi karıştırıp arada bir sürüyorum hemen söndürüyor
Arifeeee Yeniaanne gündüz sadece askılı zibinla duruyor klima altında. Gece o şekilde yatırmaya korkuyorum