Beraatyesim 2 aylık olucak bebeğim saç diplerinde pul pul deri dökülüyor burdaki anneler tecrubeli ne kullanmam lazım daha fazla ileri gitmemesi için☺️
dikenlerinleydisi Beraatyesim bebek yağını sürüp 10 dk bekletip yıkıyordum bu şekilde gitti zeytinyağıyla yapınca daha da çoğaldı gitmedi
durupelin Beraatyesim zeytinyağı ve karbanot karıştırıp sürdüm 1 saat sonra da yıkadım bir kaç kez tekrarladiktan sonra hepsi bitti
Eslemneziha Beraatyesim ben geceden hakiki zeytinyağıni sürdüm o şekilde uyuttum sabah uyandiginda tekrar yağ sürdüm ve tarak ile yavaş yavaş tarayarak giderdim ve gitti birdaha çıkmadı hiç
Feyzaumay Beraatyesim şampuanla fazlasıyla etkiliyor sebamed veya mustela kullanmanı tavsiye ederim çoğalmaması içinde zeytinyağı sürebilirsiniz banyodan yarım saat önce sonra tarayıp yıkayın düzelecektir ben kızımda 1 gün oluyordu geçiyordu böyle yapınca hemen benimkide sizin gibi başlar başlamaz yapıyordum
Melada 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp bebeğinizin derisine masaj yapıp bekletin. Daha sonra mustela konak önleyici şampuan ile yıkayın. Cilt doktorunun önerisi buydu 1 haftada kurtuldu
Mom05273 Bebek yağın varsa onu kullan zeytinyağı sürme boşuna 10 dk bekle inçe uçlu tarakla ileri geri tara
gokmer Sadece pamukla zyetinyağı sürdüm. Taramadım bile. Kendiliğinden geçti ama biraz uzun sürdü. Görüntüsü korkutucu oluyor ama korkulacak bi şey yokmuş. Şimdi pamuk gibi meleğim
Yualp Şampuanınızı değiştirin, birde konaklı bölgeye banyodan önce bol bebek yağı sürün 40 Dk bekleyin ve tarayın biz böyle yaptık iki ay sürdü nerdeyse bizde en son böyle geçti zeytinyağı faydasını görmedim tekrar çıkıyordu hep
Teemo07 Beraatyesim zeytinyağını sürüyorum 30 dk bekleyip konak tarağıyla tarıyorum hafta da 2 kez yaptım baya azaldı. Suan cok az var o da bıngıldak üstünde. Orayı bastıramıyorum korkudan.
Muru Beraatyesim vücudunu yıkıyorum en son kafasını ıslatıp dalinle yıkıyorum sonra saçlarına zeytinyağı sürdüm pamukla öyle öyle geçti
Cipiti Beraatyesim tek seferde kurtuldum konak tarağı almıştım hindistan cevizi yağı sürdüm yarım saat bekledi banyodan önce taradım banyodan sonra zaten hepsi kalkmıştı banyo sonrasında taradim bitti. Bu arada bende Dalin kullanıyorum birdaha tekrarlamadi konak