Biresinti Kızım 16 günlük bu gün ki kontrolünde anlaşıldı sağ köprücük kemiği kırık hafif bi şişiklik var doğum anın da olmuş galiba röntgen çektik doktor kendiliğinden iyileşir dedi başına gelen bar mı veya bilgisi olan? Sonradan bi sorun yaşarmıyız 😥
Annecik60 Biresinti Benim yegenimde olmuştu biraz dikkat edilmesi gerekiyor kucağa alırken fln ama 40 i çıkana kadar düzelmişti elhamdülillah. Merak etmeyin çok küçük oldukları için hemen iyileşiyor rabbim şifa versin 🌼
derinsmoms Biresinti benim kiziminda sol koprucuk kemiginde bir sislik var 1 aydir fark ettik fakat bayram uzeri tayin derken ultrason cektiremedim doktor beze degil muhtemelen kirilmis kaynamis ama baktirin yinede bi dedi belki baska birseydir dedi acaba bizimkidemi kirilmistir dogumda kirilmasi imkansiz sezeryan dogum oldugu icin dedi ay kadam ksristi suanda 😢
Newmom2020 Biresinti oraya müdahale edilemiyor ne yazık ki büyük insan olsa da alçıya alınıp sarılacak bir yer değil küçük olduğu için şanslısınız inşllh kaymadan düzgün bir şekilde iyileşir