Ecs18 Merhabalar 17 aylık kızımın dişleri hep siyahlaştı kan ilacı da vermedim onla alakası da yok anlamadım neden oldu
Arzuaysu Ecs18 eger seker cikolota fln veriyorsaniz ondan olabilir. Benim kizimin da 2 dişinde oldu oyle. Ben hic seker vs vermiyorum. Karbonatli suya temiz bez batırıp dislerini sabah aksam olmak üzere sil dedi. Yaptim su an disleri masallah bem beyaz. Ağız bakımını ihmal edince de olabilir
Saremmmm Ecs18 canım geniz eti olan bebekler ağzı açık uyuduğu için onların çabuk çürürmüş dişleri öyle duymuştum bı kontrol ettir istersen
Arzuaysu Ecs18 evet maalesef gece beslenmesine devam ediyor. Bir ara bırakmıştı. Azilar gelmeye başlayınca geri basladi gece emmesine
Ecs18 Arzuaysu ne kadar zaman yaptınız bu silme işlemini çünkü karbonatlı suda aslında diş minesini inceltiyor diyorlar ama size doktor mu söyledi
Arzuaysu Ecs18 siyahliklar gecince biraktik. 1 hafta kadar sildim sanirim. Sonra normal suyla yapiyorum
iamthed Şeker tüketimi olmadığı ve dişlerini çıktığından beri fırçaladığımız halde benim oğlumda da siyah lekeler var. Gece emmesine bağlıyorum ben, çünkü bıraktığımızdan beri artış olmadı siyahlıklarda
denizmoms1 Benim oğlum 2 yaşında siyah lekeler bizdede var ve her yeni çıkan dişinde oluyo şeker vb şeyleri çok zaten tüketmiyo badir veririm bende bekliyim bakalım nedn oluyomul doktor önemsemedi nede olsa dökecek dedi ama görüntüsü kötü duruyo tabi
Ecs18 denizmoms1 aynen öyle dökülmesine de çok var daha neden böyle oldu anlamıyorum dediğiniz gibi hepsi siyah