Ayazinannesiseyda Bebeğim üç aylık oldu doktora gittik rota aşısı i olduk menenjit aşısındsn iki tane bahsetti nimenriks ve beksero nimenriks yaptırdım. Kafam karıştı beksero da yaptırmam gerjeir mi doktor sana kalmış dedi çok da pahalı l
Balkupu Ayazinannesiseyda yaptırılması öneriliyor aradan biraz zaman geçince yaptırın isterseniz üst üste maddi açıdüan zorlamasın
Zeyynep Ayazinannesiseyda bizde 1 hafta olucak menenjit yaptıralı ikisinide öneriyolar yaptırman daha iyi olur dedi ikisininde koruyuculuğu farklı sanırım biri a tipi biri b tipi aşı bn ikisini aynı gün yaptırdım 3 buçuk aylık 3 er doz yapılcak
Balkupu Gigyyy 2 yaşından önce ve sonra olmak üzere iki şekilde yapılıyor dozları farklı şu an tam emin değilim
erzey Zeyynep ağır gelmedi ya aynı gün?biz geçen hafta nimenrix yaptırdık yarın bexsero yapılacaktı fakat kızım grip dr erteledi 3,5 aylık bebeğim
Zeyynep erzey biraz huzursuzluk yaptı tabi calpol verdim 2 kere bi yapıldıktan sonra bide akşam sıkıntı olmadı sizinki gripmiş tabi onu bilemem doktorunuz önermdyse vardır tabi bi bildği
Emelaksoy İki asida farklı menenjit mikrobu için ikisinde vurulması lazım bu mikroplar grup grup teki belli bir grubu engelliyor diğeri ise başka bir grubu ikisinde yani nimenrix ve bexsero