Ebsev 2 ay 20 gunluk bebegim yuzustuyken surunuyor kac kere yatagin basinda yakaladim artik uyurken etrafina yastik koyuyorum. Bugunde yuzustuyken duze dondugunu gordum şok oldum buarada 36 haftalik dogdu 😁
prensesannesi4 Ebsev benim kızım da öyleydi 😄 3 aylıkken dönmeye başladı 6 aylıkken emekledi 10 aylıkken yürüdü 😁
BademsMam Ebsev aa çok erken başlamış dönmelere normalde 3 buçuk ayda doktorlar soruyor dönüyor mu diye 😊 maşallah Allah nazardan korusun inşallah 🙏
Mys01-01 Ebsev masallah diyeyim hıc korkmayın benım büyük oyleydı allahım herseyı erkendı kaç kez uçta yakaladım erkenden konustu yürüdü diş çıkardı ❤️ Buda 3 ay 2 günlük Buda aynı😍
Miniknur Valla cildirmis bu bebekler. Hazir ol cok yorulcaksin:) 10 aylik benimki. Dogduktan sadece 1 saat gecmisti kafasini kaldiriyordu. Herkes şok :) her şeyi de zamanından önce yaptı. Şimdi 10 aylık tutamıyoruz peşindeyim hep
Ebsev Miniknur masallah ya buda oyle cok guclu bi bebek kendini kaldiriyo kafasini baya tutuyo yuzustuyken😁
bahar95 Ebsev maşallah bebişinize haraketli bebek olucak hazır ol yorulmalara 😊 bende 36 haftalıkken doğdum 2 aylıkken zorla hareket ediyordu