Efem123 Anneler ek gıdaya ne Zaman başladınız biz 4 aylık olucaz erken den başlayanlar varmı bende başlamak istiyorum biraz tedirginim erken mi diye 🥰
Peri1986 Efem123 Ben oğlumu 4 aylikken başlamıştım şuan 3 yasinda kızımda 4 aylikken basliycam allah izin verirse pürelerin üstünde 4 aylık yazanlar var ilk onlardan aldim sonra evde yaptim😃
Efem123 Peri1986 ya ben boğazında kalır faln diye biraz korkum var ilk çocuğum öyle bı skinti olurmu acaba 🙏🥰
Peri1986 Efem123 olabilir bak benim kızım şuan 3 ayı geçti gogsumun ucu yok ben sahip biberonla veriyorum sende öyle yapabioirsin
02102021 Efem123 meme reddi bizdede var maalesef küvezde kaldık 40 gün biberona alıştı ek gıda döneminde daha çok artacağını sanmıyorum kaşıkla yiyeceğinden dolayı
Efem123 Peri1986 iki aydır yaşıyoruz biz çok şükür şuan eskisine göre iyi emmesi arada istemiyor ama acıkınca mecburen emiyor biberon kullanırsam Temelli gogsumu birakr diye başlamadım zaten biberon yüzünden red yasadik
Peri1986 Efem123 bende ise basliycam için biberonada alistidim göğsümude emiyo belki düşündüğünüz gibi plmaz