tgbmhr kızlar bebeğim 2.5 aylık alerji için bu damlayı verdi ama 6 aylıktan kücükler kullanmamalı yazıyor vr içerisindeki parabenler ben ikilemde bıraktı. ha birde glikoz şurubu mevcut.
Thesra tgbmhr Ama dozunu bebeğinizin ayına göre ayarlamıştır doktorunuz sonuçta kullanılmayacak olsa vermezdi geçmiş olsun🌺
Icot tgbmhr doktor kızıma vermişti küçükken sürekli burun kaşıyor diye 1-2 verdim sonra nedense gerek duymadım rahatsız oldum kızım çok iğreniyordu. Belki de kaşıntı sebebi bu değildir kuruntu yapıyorumdur diye devam etmedim çünkü test vs yapılmamıştı. Sorun da olmadı.
Ygz tgbmhr biz kullandık ama alerji yaptı zytrec kullanıyoruz suan. 2.ayından beri öksürdkce veriyorum canm
tgbmhr Ygz netten paraben zararlarnı araştırdım baya alerjik reaksiyona sebep olur yutuldugu takdirde egzama tetikler diyor. zaten cocugumn heryerı egzama dolu kafam çok karıştı
Mrymrn Canım bebeğim 5 aylikken falan kullandim gunde bir kere 7 damla verilecekmis bn dalginlikla gundw iki kere vermisim yüzü kıpkırmızı kizarmisti dikkat et bebegin kac aylik kilosuna gore veriliyor
tgbmhr Thesra tabiki öyle ama ıslak mendilde bile parabensiz ararken tutupta ilaçla yutturmak garibime gitti
Thesra tgbmhr Yani şahsi fikriniz böyledir tabiki de kullanıp kullanmamak size bağlı doktorunuza danışın o zaman en doğru sonuca öyle varırsınız. Ben kullandım çünkü
Thesra tgbmhr Evet uyku yapar demişti bizede ama öyle aşırı felan olmadı önceki uykuları bölük pörçüktü gayet güzel uyuyordu☺️