Egemenin_Annesi Deletedmom_36 hele diyorum manti kolay olabilir mi 😂 hemde bir kayserili olarak söylüyorum bunu 😂😂😂
3children1mom Egemenin_Annesi Kuzum biz dolaba doldururuz mantıyı 😂 Makarna yapmak kadar kolay oluyor sonra☺️
mucizem3006 Ozi12345 börülce yemeği biber kızartması yeni doğum yapmış biri olarak çeşit çeşit yapamıyorum fırsat yok 🤣
cileklimilk Ozi12345 🍔 hamburger , 🍟 patates kızartması bugün kolaya kaçtım ilk defa deniycez bakalım 🤩
Egemenin_Annesi Deletedmom_36 aynen manti diyince böyle yogurmali kesmeli doldurmali bisey geliyor benim aklima 😂
Deletedmom_36 Egemenin_Annesi ya bise dicem siz mantiyi bizimgibi yapmiyorsunuz dimi benim kayserili arkadasim yogurrtsuz yenildiginden falan bagsetti hatta sulu corba gibi yiyorlarmis🙄
Egemenin_Annesi Deletedmom_36 aynen sulu olur biraz ama yogurtsuz olmaz her zaman sarimsakli yogurt dökeriz biz üstüne. Minicik minicik olur mantilar ama böyle bitirine kadar gina gelir insana 😅
3children1mom Deletedmom_36 Yoğurtlu olur sarımsaklı. Onun dediği sanırım sulu börek. Ayni patates mantısı gibi ama yogurtsuz olur. K. Marasta öyle yapılyor
AgentMom Ozi12345 bende yemeğe kızmak tekim. Çocuklar babasıyla geç dönerler. Kendime ne yapsam diye düşünüyorum
Selcan6161 Köfte patates fırında Mercimek çorbası Salata Belki pilav Karpuz öyle bi şyler Fikir olsun😍
Deletedmom_36 Egemenin_Annesi ay hic benlik degil ben 3 manti yaparim kocaman adam doyar😅elim ince ise hic yatkin degil