Glsm_0 Merhaba.. kızım 9 aylık iki gündür çişini çok az yapıyor. Genelde sabah bezini alırken dolu olurdu şimdi nerdeyse kupkuru 🤷🏻♀️ gündüz de takip ediyorum gündüzde bezini doldurmuyo 🤷🏻♀️ nedendir acaba bir bilgisi olan var mı ?
YavuzCagan Glsm_0 benım oglumda 9 aylık 2 3 gündür bezi 2 3 kere çiş yapmış kadar veya az sık mama içer 2 kere ek gıda alır okadar ama cok terlıyor evimiz de cok güneş alıyor bende terlemesine bağlıyorum
Ayazz54 Glsm_0 benim bebeğim 3 aylık yeni post açtım hatta az yapıyor diye 1 2 gündür bide koyu sarı renkte yapmaya başladı aradım sağlık ocağını sık emzir 1 2 gün takip et olmadı idrar tahlili verirsin dedi.az yapmasını sordum bezler çok emici olduğu için anlamıyor olabilirsin bir peçete koy ıslaklığına bak dedi. Niye anlamayalımki 3 aydır emici bez kullanıyoruz 1 2 gündür çişte azalma var 🤷♀️
EsraArslan4525 Glsm_0 ayni durum benim oğlumda da var vucudundan fazla su içer ama az idrar yapar çok da terler,suyu ter sebebi ile attığını düşünüyorum
Glsm_0 YavuzCagan inşallah öyledir.. bizimde iki günü aşırı sıcak 2 gündür bu şekilde 🤷🏻♀️ bnde acaba susuz mu kalıyo diye düşünerek bi tık daha fazla su içmeye çalışıyorum 🤷🏻♀️
Glsm_0 Ayazz54 anlaşılmaz mı yaa anlaşılır tabii her zaman ki bezinden farklı yani.. inşallah geçici şeylerdir düzelir enfeksiyon olmasından korkuyorum 🤷🏻♀️
Pdrmdr Ayazz54 aynı durumu yaşadım bugün tahlil verdim temiz ama onun öncesinde ben istediği kadar su vermeye başladım kilo alımı da çişi de normale döndü hemen
BurcuBrc Bugün aynı postu bende açtım 5 aylık kızım aynı yiyor mama ama çiş yok 😀geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu için test yaptık önceden geçirmişti normale dönmüş ama hava çok sıcak su gibi kafası ayakları terliyor çok o yerden çise birşey kalmaz yani
Glsm_0 BurcuBrc bizimde aşırı terliyor galiba susuzluk 🤷🏻♀️ inşallah su içince düzene girer vizimde 😊
Pdrmdr Ayazz54 bnde çok sık emziriyordum ama bebeğim aşırı terliyordu yine az yapıyordu su verince eski düzene döndük şükür
Pdrmdr Glsm_0 aynen susuzluk kaç başlık açıldı bununla ilgili bnde açmıştım hatta su tek çözüm eğer enfeksiyona dair bir belirti yoksa
BurcuBrc Gunnicinde 5-6 çay kaşığı veriyorum mama sonrası ama çok terliyor resmen bez sayısı azaldı kaka yapıyor 1-2 kez ama
Pdrmdr Glsm_0 kesik kesik idrar, idrarda renk koyulaşması, çiş yaparken ağlama, huzursuzluk, kusma gbi..