Havva3437 Merhaba hanımlar 40 günlük kızım var topuk kanımız temiz geldi yani aranmadık , ama bugün rütin kan testinde tsh değerim 5,69 geldi başına Böyle bişey gelen varmı normalde 4.30 olması gerekiyormuş sanırım 2 hafta sonra yine gidicez
25moonlight2021 Havva3437 bende 2 kere tsh vermiştim. İlkinin sonucunu vermediler ama ikincisi için problem yok Bi daha gelmenize gerek yok dediler
alerjikbebek Havva3437 canım benim oğlumda vardı bizim ilk doğduğu andan yogunbakim süreci başlamıştı orada topuk kanında TSH çok yüksek çıkmış ilaçlar kesilince duzeldi ama sonra her ay kan verdik 5 oldu sonra 4.69 falan oldu gerek yok artık dediler geçmiştir 3.aydan sonra geçti bızim şimdi çoğu bebekte var. Sarılık falan da geçirmedi oğlum akciğeri yoktu hiç 35+2 doğdu erkenden enfeksiyon olmuş bebeğim o yu,den verilen ilaçlar yapmış da olabilir denildi ama bilmiyorum daha insalalh sizin de geçer.🤲
Nilaraa Havva3437 sarilik olunca tsh yukseliyor ama sarilik degeri yuksek degil, uzamis sariliksa ilgisi olabilir
Havva3437 alerjikbebek bizim topuk kanı değerimiz normla çıktı yani aranmadık sarılğı geçmeyince tahlil yapıldı öyle öğrendik