Tombikdonerartikcokpahali MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben hamileyim ama 😂 bol.ketcapli patatesi bol olucak 😂 en sisko tombiklerden sana geliyorum bende iatanbuldayim
BademsMam MiracAlpinveUmutunAnnesi valla ben ilaç almadan düzelemiyorum hasta olunca. Emziriyorsanız oda olmaz ya
BalarisiYusra MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde memleketten yeni geldik hava değişimi sandım sürekli hapşırdım önce sonra koku gidince test yaptırdım pozitif 😩😩😩
MiracAlpinveUmutunAnnesi BalarisiYusra Anaaa 😣 Ama benim etrafında pozitif yoktu mesafemize dikkat ettik ne bileyim ya cok sukur tat alabiliyorum şuanda birsey yok
BalarisiYusra MiracAlpinveUmutunAnnesi valla bizimde yoktu ama bi yerden bizi bulmuş 😒 eşimde mesela tat koku var sadece bende gitti kızımda 5 gün boyunca ateşlendi
MiracAlpinveUmutunAnnesi BalarisiYusra Oğlumda ateşliydi dün gece acildeydik test falan yapmadılar ama
BalarisiYusra MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde acile gitmiştik kızım için ateşliydi çok sonra kulak enfeksiyonu var felan dedi test yapmadı
2bebeannesiii MiracAlpinveUmutunAnnesi “ 2 yk bal 2 yk sirke yarım limon yarım çay kaşığı zencefil az tarçın ” aha tarif bu annem ne zaman hasta olsa ya da olacağını hissetse yapar hemen kendine gelir şifa olsun inşAllah 🤲