Mirayfiliz Kızlar merhaba 🌷 pipetli bardak veya suluk bebekleriniz kaç aylıkken kullanmaya başladınız? Memnun kaldığınız markaları öğrenebilir miyim ?
Morfrenk Mirayfiliz bende burada bekliyim. 9.5 aylığız ne almam gerekiyor karar veremedim. Nuk magic cup hoşuma gidiyor ama pipetli mi yoksa bardak gibi olan mı?
Nrhytymnl Mirayfiliz 7. Ayında aldım 8. Ayına doğru kullanmaya başladı çekmeyi yavaş yavaş öğrendi. Biberon kullanmadığı için pipetliyi kolay öğrendi ve bence kolaylık şuan 13 aylık bardak kullanıyoruz evde dışarda pipetli kullanıyoruz 😊
Usengeccanee Mirayfiliz ben hiç kullanmadım 5 aylık dan beri bardakla vermeye alistirmaya çalıştım ve şuan 10bucuk aylık bardakla içiyor çok güzel memnunum iyiki öyle alistirmisim
Minikkusunannesi-1 Morfrenk merhaba nuk aldım ama içmesi çok zor kızım ben 13 bucuk aylık zorlanıyor mesela bende şimdi pipetki alıcam
Mirayfiliz Nrhytymnl 9 aylık benim oğlum da,biberon sevemedi arkadaşım pipetli ile dene rahat edersin dedi.sizin aldığınızın markası nedir acaba ?
Nrhytymnl Mirayfiliz wee ’nin ki yani memnunuz şimdilik bi sıkıntımız yok koku vs. De yapmadı bi ilk zamanlar akıttı oda çok doldurdugumdan sebepmis pipete su dolup akiyomus şimdi yarim koyuyorum rahat yani kızım da kendi tutup içiyor kulpsuz falan 😊
Ecitahhh Bende burda beklim e bebek baby plus düşünüyorum arastirmaslarim sonucu ama bakalim öneriler önemli
Honki_Ponki Mirayfiliz çok saçma gele bilir ama 6 aylıkken ilk denememizi pipetli bardakta yaptık ve biz çok sasırdık çekti bir anda suyu sonra hep pipetli bardaktan verdim suyu 13 aylık ve hala pipetli bardak dan su içiyor