Deletedmom001 Firdevs 😂😂😂gerçekten mi ben bakmadım ama arkadaşın dediği gibi elim yapış yapış oluyo süt olduğu zaman 🤭😂
Firdevs Deletedmom001 evet ya ne yapayım oğlum o kadar direniyordu ki emmemek için acaba tadında mı sorun var dedim 🤣🤣🤣
Kuzeytooo Firdevs bende duymustum bazı annelerın bı gogsu tuzlu olablıyoms o zman bebek emmek ıstemıyomus o yuzden tek gogusten emzıren cok var
Deletedmom001 Kuzeytooo yaa ne bilim hani benim hiç denemek aklıma gelmedi bakanları duyunca da şaşırıyorum biraz ☺☺
Cekuli Yunel haha uygundur inşallah ben baktım taze taze çok şekerli soğukken inek sütüne çok benziyor 😂 bi gün başıma bişey gelecek😂
Tuba Kuzeytooo benim oglum henüz 3 aylik ve bende yeni yeni sütümü sagip buzluga koymays basladim. 2 ay sonra bende yogurt yapmayi düsünüyorum. ana sütü yeterince varsa ve bebek doyuyorsa bence neden yapilmasin ki ondan yogurt?
Abarca Deletedmom001 oğlum annemin kucağındayken gaz çıkarırken sütün bir kısmını çıkarmıştı. Annem de sütün tadı şekerli gibi demişti.
Abarca Deletedmom001 hayır sütün nasıl oldu da annemin ağzına geldiğini anlatmak istedim. Yanlış anlaşılmalar olmasın diye.😊
Yakamoz AloveS yanlis anlamayin ama sacma degil. Sonucta normal yogurt yiyemeyen bebekler var alerjiden sebep. Biz anneyiz alternatif ve care bizde tukenmez😬😬