NEHIR21_BULUT18 Biz gibi vücutta kaşıntı yaşayan varmı hele oğlum çok kaşınıo doktora gittik krem verdi geçmedi tekrar başka doktora göstercem bu sefer alerji testi istiycem varmı bizim gibi olan eşim ve benimde oluyo kaşıntı sanki uyuz gibi 🥺
Ecrinbzkrt NEHIR21_BULUT18 bır kac ay once aklıma gelmezdı uyuz olcagım ki insanlara bulastıgını bile bılmıyodum bacaklarımda kasıntı basladı daha sonra butun vucuduma yayıldı ve kırmızı bıreyler cıktı kadınlarda gogus altı karın bölgesı bıkını tarafı cok kasıntı olurmus saglık ocagına gıttım uyuz oldugumu ogrendım 1hafta ıcınde krem sabun ılacla atlattım cok şukur ogluma gecmedı
NEHIR21_BULUT18 Ecrinbzkrt yaa aynı bnde öyle karnım felan o kadar çok kaşınıo ki bazen yırtıyorum resmen bacaklarım çok fena zaten sağlık ocağımı yazdı sabunu acaba
canana NEHIR21_BULUT18 gittik. Kwellada Losyon verdi cuma cumartesi kullandık haftaya aynı günler yine kullanıcaz. Sanki biraz azaldı gibi kaşıntı ama bakalım
Ecrinbzkrt NEHIR21_BULUT18 evet cnm ama alabılırsın günde 3kere o sabunla vucudumu yıkadım direk sür sabunu senden baskası kullanmasın kükürtlü sabun aldım eczaneden onunla hep yıkadım vücudumu kuruttu tabı krem ılacta vermıstı sen dene istersen gecmesse git doktora 3haftaya yakın maf etmıstı benı
Ecrinbzkrt NEHIR21_BULUT18 bence git gorun hıc ıyı bırsey degılmıs onu farkettım hayatın kaşınmayla gecıyo
NEHIR21_BULUT18 canana dışı yeşil renk değilmi losyonun çünkü benim yeğenimdede vardı ona uyuz demişler o losyon dan vermişler reçetesiz alınıo mu acaba