Rytrz Yangınlara yardım edilmesini veya yardım istenmesini yavaşlatan/karşı çıkan tüm postlar anında şikayet edilip kapansa nasıl olur? Hala denk geliyorum yok dış güçler bilmem ne insanların akıllarını karıştırıyorlar.
Mom07374 Rytrz ülkeye milyonlarca mülteci almak güvenli ama yardım isteyince dış güçler falan… HADİ ORDAN HADİİİİİİİİ
Solocann Rytrz Bnece adm yangın siyaset dahil hespine engel koysun nedir Ya burası iyice kaos ortamı oldu 😑
mom54546 Rytrz olan nemi millet perişan türkiye elden gıdıyor her yer yandı kül oldu nıce cocuk aıle evsiz barksız kaldı pekı devlet nerede devlet nıye mıdahale etmıyo nıye bu yangın sondurulemıyor
mom54546 Rytrz o zmn özür dilerim canım senı yanlış anlamışım hakkını helal et inanki sınır sıstemımız bozuldu
Yelizr1 Rytrz Asıl sorun zaten yardımların bilinçsiz ve plansız gitmesi. Yardım araçları yolları kapattığı için de sorun yaşanıyor
Rytrz Yelizr1 Kesin bilgi sahibi olmayanlar ne kadar az müdahale ederse o kadar hızlı ilerler diye düşünüyorum. Help Turkey yazısını paylaşanlara denilmeyen kalmadı yok temaya anında bağışlar gitti dış güçlerin oyunu oldu vs vs vs gibi akıl karışıklıkları oluyor
Yelizr1 Rytrz Şöyle bişey var zaten yangın bitmeden halk temaya neden yardım sağladı, dikme onarma kısmı sonrasında da olabilirdi.