Yeniyanne27272 Kızlar 49 günlük bebegim var gündüzleri bi uyku düzenimiz yok kendisinin ne zman uykusu gelirse o zman uyutuyorum akşam 8 buçuk 9 gibi gece uykusuna geçiyor siz gündüzleri kaç kez uyutuyorsunuz gündüz uykunuz düzenli mi?
Bugra12 49 günlük benim bebeğimde ne zaman isterse o zaman uyuyor bazen hic uyumadigi da oluyor 3.aydan sonra uyku düzeni yavaş yavaş oturur diye düşünüyorum
Yeniyanne27272 Bugra12 galiba öyle olacak şu an gündüzleri istediği zaman uyuyor ilerde düzeni olur inşallah
Direninannesi Evet benimki de neredeyse hiç uyumuyor delirmek uzereyim gündüzleri hiç uyuyamıyor ne zaman yatağına koysam uyanıyor normal mi ki
Pinarnehir Aya kadar duzen olmaz bebeklerde ve oluşturmaya da çalışmayın.. kendini hala anne karninda gibi sanıyor adapte olmaya çalışıyor dünyaya ne zaman uyumak isterse uyutun zaten 1 1 bucuk saatte hir uyuyorlar ama naçizane tavsiyem gece ve gündüz ayırımını yaptırın gündüz olunca güneş alan yerde ve gürültülü olsun tv acik olsun konuşun vs vs. Ama gece sessiz ve loş yapın ortami oyle kolay öğreniyorlar . Benim bebegim gündüz uykuları kısadır ama gece gaz sancısı olmazsa uyur guzel sekilde