Merhaba hanımlar size garip bir olaydan bahsetmek istiyorum aklımın almadığı bir olay geçen hafta görümcemlere gitmiştik oturmaya onunda benimde küçük bebeklerimiz benimki 15 onunki 14 aylık neyse bunlar bayramda gittikleri bir yerde çocuk ve babası merdivenden kaymışlar çocuk babasının kucağındaymış sırt üstü düşmüş adam ama çocuğa hiç bir şey olmamış korkmuş ağlamış sadece neyse biz oturuyorduk sohbet muhabbet falan sonra benim oğlum onun oğlunun kafasına vurdu bir anlık çocukta çok az bişey ağladı sonra sustu hemen 2 saat aradan sonra kafasının şiş olduğunu fark etti annesi bende abla buz tut istersen dedim çocuğun vurmasıyla nasıl şişecek öyle anlamadım dedim neyse çok üstünde durmadık ikimizde akşam kafası baya şişmiş doktora götürmüşler doktor da ödem toplamış tomografi ye gerek yok demiş krem vermiş ve buz kompleksi yapın demiş 3 4 gün bu şekilde yaptılar şişlik geçmedi tabi 2 gün önce yine götürdüler bu sefer tomografi çekilmiş ve kafatasında çatlak ve kanama var demiş ler 1 gün gözetim altında tuttular doktor 2 olaydan da olabilir çatlak demiş ama benim aklım almıyor bir çocuğun vurmasıyla çatlak nasıl olabilir çok mantıksız yani sağlıkçılar yada buna benzer bir olay yaşayan varmı sizce olabilir mi yani uzun oldu biraz kusura bakmayın 🌸