Syah13 Kızlar 3 bucuk aylık bebeğim var 40 çıktıktan sonra hemen adet gördüm 2. Adetimde düzenli geldi ama bu 3. Adetim 3 geçti hala gelmedi emzirmiyorum böyle düzenlik olanınız var mı 2 ay düzenli görüp 3. Ay geciken 😓
Ozgeasya77 Syah13 ayyy bende sizin gibiyim 40 üzerine oldum 2. Reglide geldi ama bu ay gecikti bende korkuyorum gerçi düzensizlik olurmuş ama yinede tedirgin oluyor insan
GmzSnn Syah13 emzirmeyi düzenli yapıyosanız düzene binmesi uzun sürebilir eğer sık sık böyle düzensizlik olursa bi jinekoloğa gözükün bir yara weya enfeksi olabilir geçmiş olsun🌺
Minnakcan Aynı durum var bende de kızlar kırkımdan sonra hemen oldum bidaha adet olmadım yaklaşalım iki aydır yanı ve bugün test yapıcam korunduğum halde acayip korkuyorum bebeğim daha dört aylık inş yoktur bişey😕
Ozgeasya77 Minnakcan ayy bende çok korkuyorum eşim korunuyor ama yinede rahat olamıyorım test yapınca söylermisiniz sonucunu sizden güç alıp bende test yaparım 😊
Minnakcan Ozgeasya77 brn yaptım negatif çıktı şükürler olsun rabbim isteyenlere versin çana testi yaparken ömrümden ömür gitti😅 inş sizinde çıkmaz bişey
Minnakcan Syah13 bebeğin ne kadarlık canım hayırlı olsun rabbim sağlıka sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş
Minnakcan Postu siz açmıştınız pardon canım tekrar okudum şimdi bebeğinde benim bebekle yani hemen hemen olsun canım demek nasibinde varmış allh yardım eder birlkte büyürler biraz zorlar seni ama bide bakmışsın ikiside büyüyvermiş ☺️
Ozgeasya77 Minnakcan bugün kendimde o gücü bulup yaptım test canım şükür negatif çıktı ama su gibi ter oldum stresten korkudan Rabbim isteyene versin inşallah