Kubrayyllmz dün havuç püresi yedirdim sevdide bıgün sabah bi baktım kan zannettim ilk başta turuncu kırmzı gibi bişey sonra havuça brnzettim dün yermiştim anlamafgım kakasından aynı şekil niye çıktı
Muhasebeciana Kubrayyllmz kiz normal korkma daha yeni alisiyor ek gidaya 😁 ben kizima brokoli yediridgmde bildigin brokolinin taneleri vardi 😁 hatta muz cikti cok korkmustum bagirsak kurdu sandim da meger muzmus 😁
kitapkurdubebeninanasi Kubrayyllmz hahaha havuç ne ki daha neler göreceksiniz🤣 henüz sindiremedikleri için çıkıyor kakadan brokoli, taze fasulye, zeytin oldugu gibi çıkıyor
duru2603 Haha sindiremiyorlar zeytin yedirmiştim olduğu gibi cıktı kalmiş bide poposunda kısa süreli bi şok geçirmiştim zeytinin ne işi var burda diye😅
Nevanin_annesi duru2603 ya bu gün güldüğüm tek şey buydu. Zira gündem kötü. Ben daha kötüyüm. Allah da sizi güldürsün
Kesici Kubrayyllmz hep böyle olmaz benim oğlumuzda o aylarda sindiremiyorum sekiz buçuk aylık anca sindiriyor
duru2603 Kubrayyllmz bağırsaklar sindirim sistemi alişana kadar böyle devam eder benimki 7,5 aylık sindiremedigi seyler de hala bildigin aynen çıkıyor
Mina0202 Muhasebeciana siyah taneciklimiydi muzun içinde bazen oluyor ya bende ilk defa verdim siyah gibi taneler vardı da:)
Muhasebeciana Mina0202 aynen canim siyahti ip gibiydi ama kisa kisa ipler seklindeydi cok telaslanmistim bi pazar gunuydu hic unutmam doktora msj atmistim resmini cekip hatta 😁
Mina0202 Muhasebeciana aynen aynen bende bu muz bu hale nasıl gelir diye buğünden beri düşünüyorum çok teşekkürler bu arada çok açıklayıcı cevaplar veriyorsunuz ❤️🤗
Muhasebeciana Mina0202 rica ederim canim nedemek telaşlanma diye açiklamali yazmak istedim cunku o donem ben kimseye soramamistim doktora yazmistim pazar pazar rahatsiz etmistim telas yapip burayda yazmak hic aklima gelmemisti oyuzden acik olsun istedim :)