-erCansu- Ecelna koyabilirsiniz tabi bebeğinizin gelişimine bağlı oturabiliyor dik durabiliyorsa günde ara ara 20dkyi gecmemeliyms
Begonvillll Ecelna zararlı diye duymuştum çocuklarda yürümeyi geciktiriyor. Mama sandalyesinee falan koyabilirsin mutfakta kısa süreliğine
5-cocuk-annesi Ecelna bişey olmaz 5 dakika zaten onunda hoşuna gidiyor önündeki oyuncaklarla oynuyor ve biraz gelişmemiş önde çok şükür
-erCansu- Ecelna internetten araştırdığım kadarıyla süre okadar diye biliyorum canım ben öyle yaptım bı zararı olmadı 🌸
Epifenomen-gkc Ecelna hiçbir zaman koymamalısınız bence, örümceğin faydasından kat be kat zararı var. Ben kızımı hep mama sandalyesine oturtup yanıma aldım
5-cocuk-annesi Epifenomen-gkc evet zararlı ama koyupta saatlerce bekletilrse hele ki erkek çocukta zararı çok
5-cocuk-annesi ulkercikolataligofret her gün koymuyorum zaten biraz ayağının üstünde dursun diye yardımda ediyorum bütün çocuklarımı öyle yaptım çok fazla koymayı sevmiyorum bile
Epifenomen-gkc Ecelna duruş ve ayak tabanı bozukluğu, basma problemi, parmak ucunda basma, vücut yerçekimine karşı gelemediği için olası omurga eğrilikleri, kalçaya ağırlık yükleneceğinden kalça problemleri gibi birçok zararı var
ulkercikolataligofret Ecelna kuzenim fizyoterapist hiç bir zaman önermiyor gelişimi açısından hiç yararlı değil ayrıca bebekler kendi ağırlığını kaldırmayı daha geç öğreniyor bu da yürümeyi geciktirme etkisi yapıyor. Ve doktorların hiç biri önermiyor, önermeme sebeplerinden biri de yaşanan ev kazalarının çoğunun örümcek üzerinde olması. Tehlikeli bir araç olarak görüyor araştırma sonuçları bunu göstermiş.
Gulenes Ecelna 6 aylıkken başladım Gun de yarim saat duruyor fazla zaten kendisi durmak istemiyor. Erkek bebek bu arada.
Gizemhzl Epifenomen-gkc ekstra olarak erkek bebekerde genital problemlere yol acıyor hemde hic azımsanmayacak oranda ama gel anlat. Pediatrik fizyoterapistim 👍