DefneRana3881 Adı ne tam olarak bilmiyorum yeni gördüm mama sandalyesi ama sandalyeye bağlanıyor bildiğimiz sandalyelerden kısa anlatabildim mi bilmiyorum ama hiç kullanan var mı ki tavsiye eder misiniz ?
Durununannesi11 DefneRana3881 bizede hwsiye geldi e bebekten aktivete masası önündeki oyuncaklar çıkıyo mama sandalyesi oluyo ve binormal her sandalyeye uyuyo yerde falanda duruyo bizimki daha kullanmadık 1 buçuk ay sonra kullanıcaz ama bize iyi olcak çnkü arada yer sofrasında yemeği seviyoru biz o yüzden benim için iyi
Serene DefneRana3881 bence normal mama sandalyesinin yerini tutmuyor.ben de hem normal hem de portatif var.evde normal olanla rahat ediyorum.portatif olanı yanımda bir yere giderken götürüyorum idare etmelik oluyor.(anneanne babaanneye vs giderken)
Ayb DefneRana3881 ben kullanıyorum memnunum bizimle aynı masada oturabiliyor bir de her yere götürebilmek avantajlı
DefneRana3881 Durununannesi11 normal mama sandalyesine göre daha mı iyidir onu mu almalıyız sizce bizde yerde yiyoruz yemek arada
Durununannesi11 DefneRana3881 biz daha kullanmadık canım ama iyi olcağını düşünüyorum misal yerde yerken beebğinizde sofraya gelmek isticek obumu tutcaksınız yemek mi yiceksiniz zaten normal sandalyeyede bağlanıyo masada yerkende orda yanınızda en olmadık oyun aktivetisylede oyalanır diye düşünüyorum ben