use_use AslihanElif Trendyolda ay ay satılıyor. ayına uygun tek bir set alıp deneyebilirsiniz, şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü ilgisini çekmezse elimde kalacak hepsi.
Gzdzeynep AslihanElif üç ay aldım ama kızım çok da ilgilenmedi değer mi o paraya o içerik değmeyebilir çünkü içerisinde kitap var etkinlikleri ona göre yapıyorsunuz materyal de iki pastel boya iki oyun hamuru koyup yolluyorlar. Bir ay alıp deneyin isterseniz ama ücretine göre hizmeti sönük kalıyor gibi geldi.
Kesici Trkanmete fiyatına göre fazla malzeme gelmiyor evet ama kitapta anlatılanlar gelişimini desteklemede yön veriyor. Dokuz ay setinde dokun hisset zırt cırt etkinlikleri var ve ben bu fikirle kendi etkinliklerimi kendim hazırlıyorum mesela
AslihanElif use_use evet elde kalma durumundan dolayı bende ilk olarak böyle yapmayı düşünüyorum ilgisini çekerse paket olaarak almayı istiyorum
Kesici AslihanElif kullanıyorum.kızımda da kullandım. Her bebek aynı olmuyor hani tüm etkinlikleri ayında yapamayabilşyor ama yol gösteriyor bence çok keyifli. Kızımdada kullanmıştım. Bebeğinizle oturup etkinlik yapmayı seviyorsanız alabilirsiniz
BalDoruk AslihanElif ona benzer setler var tek bir pakette. Yani ona dunya para vereceginize baska setler alin. Bol bol hayvanli sekilli sayili taşıtlı falan seyler alin hepsiyle ayni sekilde vakit geciyo.
Kesici AslihanElif ay ay alıyorum, indirim araştırıyorum bir ay önden gidiyorum yani bi paketim ileriki ay için var o şekilde
Mommysharkdoodoodoodoo 4 yaşa kadar üyeliği var oğlumun kendi sitesinden annem aldı. Her ay geliyor. Oğlum önden gittiği için pekiştirme oluyor çok faydasını gördüm materyalleri de bence güzel. Kitap seven çocuklar için bence çok eğitici.
_BirAnne AslihanElif biz kardeşime aldık 12 ay hepsi çöp oldu sizin çocuklar nasıl bilmiyorum ama benim kardeş tam bir canavar hiçbirinin yüzüne bile bakmadı defterleri yırttı attı ondan kalan sağlamları bebeğime kullanmaya çalışıyorum 😂
AslihanElif _BirAnne hemen sıkılıyor bişeylerden yani bende sabahtan akşama kadar aynı şeyle ilgilenmesini beklemiyorum tabi ama max 5 dakika oynuyor bi oyuncakla 😂 hikaye kitaplarını yırtmadık henüz 😁