Elciin Ayın 19 unda 2 tane atılacak 25 in dede 1 si atilcak. Niye tek seferde atmiyorsunuz diye sordum ebeye ayın 25 inde aşı yeni mi gelcek gibi bi şey dedi geçen ay tam hatırlamıyorm Size sorum şu ki ateş yapıyor mu yada giderken her ihtimale karşı calpol vereyim mi yoksa ateş olursa mi vereyim sizler nasıl gecirdinz 2. Ayı
Deletedmom04 Elciin bugün olduk ateşi yok çok şükür ama ben her ihtimale karşı şurup verdim onun dışında huysuzluk var oda normal kolay değil 3 aşı birden
Senaemir Elciin ateş yaptı benim bebeğe gece verdim 1 cay kasigi calpol 1 saat sonra düştü bidaha olmadi bence gitmeden calpol vermek yanlış çıkınca ateşi verin
cnnkrl Bizde bu sabah olduk 2. Ay aşısı. Şuana kadar ateş yok. Ateş çıkmadan boşuna şurup vermeyin bebeğe. Belkide çıkmaz ateşi.
uleErenTozkoparan Bizde bu sabah olduk ateş yok ama huzursuzluk var bi kere dolven verdim dahada vermedim inşaAllah çıkmaz ateşleri kuzucukların
Elciin Teşekkürler hanımlar ateş çıkmadan ilaç vermeyeyim o zaman kimse önermiyor dediginz gibi ateş olmaya da bilir ona göre tedbirli gideyim
Lilipo Dün karma ve promokök olduk haftya verem olcaz. Doktor ağır olur 2 sini ben yapim vereme haftaya sağlık ocağına git dedi.