Ali123 Kızlar bebegin artik bise yemiyor.sadece süt su iciyor cok cesit denedim.istemiyor ne yapacam böyle değildi yoruluyorum artik..
koalanin Ali123 8 aylik bizdede durumlar oyle hic bisey yemiyor ne meyve ne sebze ne yoğurt tükendim artık
haticeyyy Ali123 benim bebegimde 7 bucuk aylik asla agzini acmiyo artik tukendim. Ne versem kafasini ceviriyo eliyle itiyo agliyo sizliyo ve sonuc yine husran. Eski tombikliginden eser kalmadi resmen ek gida tam bi hayal kirikligi oldu benim icin 🤦♀️
Alya91 Benim bebeğim 8 aylık kesinlikle ağzını açmıyor kafasını çeviriyor sadece anne sütü içiyor ne olacak böyle bilmiyorum
Ali123 Alya91@Birgul01#13835339 sadece sûtle yetiniyorlarmi ne olacak böyle benim bebegim biraz tombis aslinda biraz zayifladi gibime geliyor
Ali123 Metesmom henüz diş etleri şişmemiş aşırı huysuz du 4gün önce hacamat etirdikdik düzeldi uyuyor eskiye gore biraz daha sakin lakin ek bise yemiyor
koalanin Ali123 kac kg bebeginiz sut yetiyor yemesine ama ej gıda dan takviye alması lazım bide cok hareketli kızım