AAsyaa Kızlar ben bu bebişim popişinden bişi anlamadım bi kakasını 4-5 gün yapmaz bi su gibi yapar anlamadım gitti ya, bir kac gündür hiç tortu yok içinde bu sabahta su gibiydi. Günde 1-2 kez yapıyor bu sekilde rengi de koyu sarı gibi. İshal mi bu
denizzzz95 AAsyaa günümüz aynı.15 gündür ishaliz takip edin devam ederse doktora götürün.Bebeğim de emiyor ama tahlilde kakada bakteri çıktı az da olsa.Birde besin alerjisi testi yapıldı sonuç bekliyoruz.Devam ederse gözardı edilecek bi durum değil malesef🤷🏼♀️
Serapveminikleri AAsyaa benim kızımla aynı🥰normal cnm korkma benimkide aynı yapıyor ishal diye korktum ama dur normal dedi bide rengide anne sütünden dolayı o renkte
Serapveminikleri AAsyaa 😂😂😂😂Olmaz olur mu yazman olmuş mübarek çıktıkça çıkıyor ama bitmiyor neyseki az kaldı 🥰emmesi azaldı ya 2,3 saate bir oda 5 dk en fazla zırla veriyorum kusuyor yada midesini bulandırıp çığlık atıyor
AAsyaa Serapveminikleri su an aynı bizi anlattınız sanki zehir veriyorum ya 😅😅 zorluyodum bes dk yo gecsin diye ama öğürüyo bende vazgectim artık
Serapveminikleri AAsyaa demeki normalmiş 😂az önce başka posta da gördüm 2 aylık bu durumda mesela emzirince etrafına bakar bana kadar Güler sonra gene emer sanırım emmeleti güçlü oldu diye hemen doyuyorlar😆
AAsyaa Serapveminikleri belkide öyledir ya amaan vallaha usandım yok gazıydı bilmem neyiydi çok yoruldum bi de doğurunca hersey bitecek sanıyordum meğer fragmanmıs hersey yeni baslıyormus 🤦🏼♀️
denizzzz95 AAsyaa Bazen 5 defa bazen 3.Kendinizi üzmeyin normal de olabilir sadece takip edin devam ederse mutlaka götürün 🌸
Serapveminikleri AAsyaa pehhh gazdan daha beter ayaklar var daha. 😂sen anneliği ne sandın kız benim büyük 3 yaşinda yemiş beni yemiş küçük ergen 😂İnan çocuk büyütmek zor allah yardımcımız olsun hepimizin
AAsyaa Serapveminikleri gazdan beteri mi 😱 çpk çekiyoruz biz gazdan ya kullanmadıgım gaz damlası probiyotik kalmadı banamısın demiyor son çare almanyada bi krem varmıs onu denicem velhasıl bu gaz yüzünden 2. Yi aslaa düşünmüyorum yine aslaa dedim ama olsun 😅 Allah yardımcın olsun kardeşimm zor iki bebe
Serapveminikleri AAsyaa gaz öyle ya ilkinde 9 ay çektik halen düzensiz uykuları ya bebeğe göre diyelim bazı bebekler düzeliyor bazıları benimki gibi huy ediniyor 😂
Serapveminikleri AAsyaa bende bende 😂3 ayı bekliyorum dedim ya her bebek bir değil o prematüre ve zor bir bebekti halrnnn öyle küçüğü öyle olmaz diye düşünüyorum sende öyle düşün
Serapveminikleri AAsyaa inşallah cnm bu arada ilk kızımda ishal diye kaç defa dur gittim günde 5,6 SAN fazla sulu yaparsa ozaman getir demişti dr ama normal yqni hatırlamişkrn söyleyim dedim