Dorukegeninannesi Arkadaşlar ek gıdaya başladık 15 gün oldu ama hergün bir eziyet ağlıyor ağzını kapatıyor asla yemek istemiyor zamanla alışcak mı yoksa ne yapabilirim eline bişeyler verince oynuyor yemiyor
ErtugrulAnnesii Dorukegeninannesi çok yeniymiş daha zaten ilk etapta tatlara alışması için avuç içi kadar öneriliyor o bile fazla çok yer zamanı gelince stres yapmayın
Zeynepbelis Dorukegeninannesi yemiyorsa zorlama. Birde yiyecekleri tekli tekli tattır. Karıştırmadan ver. Bir fincan kadar olucak yedireceğin besin miktarı. Yavaş yavaş alıştıracak alıştıra oyun oynatarak yedirmeye çalış.
Dorukegeninannesi ErtugrulAnnesii inşallah yer alışır zamanla mama vermek istemiyorum artık büyüdü sütüm azalıyor
Dorukegeninannesi Zeynepbelis hiç karışrtmadım zaten az yoğurt meyveyi ezip verdim ama ağzını sıkıca kapatıyor oyunla filn da Yemiyor inşallah alışır zorla yedirmek istemiyorum zaten blw yöntemi alışsın diyorum veriyorum eline atıyor ağzına götürmüyor bile😢
ErtugrulAnnesii Dorukegeninannesi zorlama zorladıkça huy edinir inatlaşır. Elbet yiyecek diye düşünün tadımlık verin zamanla oturacak düzeniniz.