Aselbusraa İyi geceler sevgili anneler 8 ay 5 günlük kızım var 2 kere gece uykusunda aglamaya basladı kucagımıza alıyoruz emzirmeye çalısıyorum susmuyor ve çok şiddetli ağlıyor uyandırınca susuyor sadece sebebi ne olabilir? Böyle bişi başına gelen var mı?
Esrans Aselbusraa Ateşi vs yoksa diş çıkarma dönemi oluyor sürekli ağlayarak uyanma yaşadım yaşıyorum da 😀
Arzum_35 Aselbusraa 5 ay bitti ve kızım şuan öyle bismillah diyip kucagıma alıyorum buradayım annecim dıyorum sarılıyorum susuyor sonra iki pışpışlayıp uyuyor dişten sanmıyorum korkutuyor olabilirler ( ama eli hep ağzında bilemedim
busrasilra14 Aselbusraa bebekler 1 yasindan once ruya gormez diyor Osman gonulal. Benim ohlumda 7 aylik agliuor ara ara. Ben o yuzden hep agrisi olabilcegini dusunuyorum 😓
Aselbusraa Esrans ama sanki böyle kabus görmüş gibi rüyasında çok fazzla aglıyor uyanıp kendine gelince susuyor.. diştenmidir gerçekten
Esrans Aselbusraa Doktor dedi ki ateş 37,5 üzerine çıkarsa diş değil ama gece huzursuz ve bir anda ağlıyor ise diş çıkarma döneminde bunalr olur dediği için söyledim aynı şekilde bir anda ağlıyor korkmuş gibi alıyorum pış pış su içiriyorum uyutuyorum tekrar
Aselbusraa ayshoo kudura bakmayın geç döndüm sordum fakat bzim doktorumuz yoktu bsska dra sordum bu ay bebeklerde oluyor dedi sadece…tatmin edüci bi cvap bnde alamadm malesef
Seren_a Benim bebeğim de 8* ayda başladı uykusunda iç çekme, ağlayarak uyanmaya. Önceden de ağlayarak uyandığı oluyordu ama bu ay çok şiddetli ağladı.,2 dış cikardi 3*yolda onyuzden sanıyorum