Sonaygonca 39.9 dan acile gittim sabahtan beri sol göğsüm şiş ve çok kötü ağrıyordu gece ateslendim acilde igne vuruldm ama hala ateşim 39.4 falan geliyor yapabileceğim ne var lutfen yardımcı olun 3 cocugm da var perişan haldeyim
buselidunya Sonaygonca Sağmaya çalışın ve sıcak duşa girin masaj yapın göğsünüz boşalsın. Soğuk lahana da iyi geliyor varsa.
sdsd Sonaygonca hiç beklemeden yarın genel cerraha gidin olur mu 🙏🏻Antibiyotik verir, siz de masaj yaparak mutlaka sağım yapın çok çok geçmiş olsun
MMEC6407 Sonaygonca canin bisi isteyipte yemediysende oluyo gogsun sisiyo iliklerin titriyo atesin cikiyo sitma tutuyo onuda goz onunde bulundur. Benim oyle oldu sicak havlu koydum sagdim gecmedi canimin ne istediginide bilmiyodum. Sonra bir gun onceki sevdigim yemegi istedigim gibi yapip yedim sislik indi. Megersem sevdigim yemek istedigim gibi olmadigi icin sismis😔
Sonaygonca buselidunya valla yok ateşim çok yüksek olduğu için sıcak Sudan duş alamıyorum göğsüm hafifledi ama ateşm düşmuyo iğne olduğum halde
sdsd Sonaygonca Sonaygonca sizi korkutmak istemem ama sağlık ocağına gittim verdiği antibiyotik fayda etmedi üzerine birde antibiyotik alerjisi oldum çok zor günler geçirdim geç kaldığım için ameliyat olmak zorunda kaldım eğer şişlik ve kızarıklık varsa hiç zaman kaybetmeden genel cerraha gitmenizi tavsiye ederim 🙏🏻 Çok geçmiş olsun