EzgiCik Merhabalar ☺️ Bebekler her emmeden sonra mutlaka gaz çıkarırmı? Ben emziriyorum geceleri uykulu oluyor ve çoğu zaman gaz cıkarmıyor 15 20 dk bekleyip yatırıyorum. Mutlaka cıkana kadar ugraşmakmı gerekiyor?
DryMom14 EzgiCik Aslında o şekilde yapılması gerekiyor. Ben de çoğu kez gazını çıkarmadan yatırmak zorunda kaldım. Damla veriyorum yine de gaz sorunu sıkıntılı oluyor.
endoplazmikretikulumiste EzgiCik huzurluysa keyfi yerindeyse uzmanlar önermiyor gece uykuda çok önemli çünkü, bende gece çıkarmazdım 5 aylık olduk nbl probiyotik drop zaten gaz sorunumuzu çözeli çok oluyor, mutluyuz şükür
irmatess EzgiCik Aslında bi göğsünüzü emzirip sonra diğer göğsünüzü emziriyosanız o arada bile gazın çıkarılması gerektiği söyleniyo fakat bu pek mümkün olmuyo tabi 😊 İlk doğduklarında çoğu zaman emerek uyuyakalıyolar ve bizde uyandırmak istemiyoruz. Benim oğlumun gaz problemi 10 günlükken başladı. Özellikle gündüzleri doğru düzgün uyumazdı. Gazını çıkartırdım ama yinede bitmiyodu. Bi kaç tane gaz damlası da kullandım. Zeytinyağı da verdim. Ama çok faydasını görmedim. Yaklaşık 3 aylıkken tamamen bitti. 😊
Aaanaaa EzgiCik mutlaka her emmeden sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum eğer çok ugrasmissam artık pes edip bıraktığım oldu bi kac kere.. Emerken cok hava yutuyor huzursuz olup uyanıyor sonra kusuyor tekrar emmek istiyor hickirik tutuyor sonra tekrar emmek istiyor uyumak için bu böyle kısır döngüye giriyor bizde. Henüz 1 aylık.. Gaz damlası veriyorum pek bir faydası yok gibi çok fazla ıkınıyor ama çok az gaz çıkarıyor ben de dün süt yapsın diye içtiğim bir çay var onun içine 1 tatlı kaşığı kimyon kattım içtim çok güzel gaz çıkardı tavsiye ederim kimyon tüketin bolca..
Yagmurcun EzgiCik ben de gecelerı uyudugu ıcın hıc cıkaramadım gazını suan 4 bucuk aylık bır sorun yok cok sukur. Gündüz cıkarmaya calısıyorum her seferınde eger cıkmıyorsa cok hırpalamıyorum.