gzmbkr Arkadaşlar kızım 4 buçuk aylık yaklaşık 1 haftadır saçları inanılmaz derecede dökülüyor. Normal mi?
Ugggg gzmbkr benimkininde öyle valla hep burnuma doluyo şimdi daha serin havalar yazın sifirami vurdursam acaba diye düşünüyorum Haziran'da 6 aylık olcak acaba cokmu erken bı öğrenmek lazim
Nebicimanne gzmbkr 2 aylikken basladi dokulmeye onleri komple acilmisti yarim yamalak duruyodu kafasi ,bende tras ettim😁 simdi tertemiz uzuyo 😁 gayet normal👍
Babe gzmbkr normal ilk dogumda olan saclar genelde dökülüyormus Bir tanidigimizin bebeginin saclari simsiyahti dökuldu yerine sari cıktı😂
gzmbkr İnşallah normaldir ya çok üzülüyorum yatağında ya da yatıp kaldırdığım yerde bir sürü saç kalıyor😟
Ugggg gzmbkr ama böyle yutarsa daha canlı çıkar diye düşünüyorum benim.bile ağzıma burnuma gidiyo benimki habire burnunu kasiyo sanırım bununda etkisi var çünkü baya saçlı
Nebicimanne gzmbkr bende dusunmuyordum agzindan sac toplayana kadar 😂 dokulen saclar gozunun ve agzinin icine giriyordu
gzmbkr Nebicimanne benimkinde de emziğine yapışmış ilk günler bende uyku semesi görmeden ağzına vermişim kakasında gördüm şoka girdim şimdi uyku semesi de olsam yıkamadan vermiyorum
Pinkbery gzmbkr svet normal geciyor bir aya bizimkinin artık kakasından cıkıyordu. Bende korkmustum baya/) ama gecti sonradan
Ugggg gzmbkr hadi ya bende dün dudaklarım soyuluyo diye balm sürdüm kucağıma aldım bütün saçları yapıştı:)